Cégünkről

 

Tisztelt Látogató!

 
Cégünk az Uni-Win Kft már több mint 6 éve foglalkozik mint önálló vállalkozás, autohifi beszereléshez szükséges kiegészítők importálásával, ezeknek nagy és kiskereskedelmi értékesítésével illetve autohifi és multimédiás termékek forgalmazásával. Gyakorlati múltunk azonban ennél jóval távolabbi időbe nyúlik vissza, mert már 1994.-óta foglalkoztunk különböző cégek alkalmazásában ezekkel a termékcsoportokkal. Kezdetben csak javítással később már értékesítéssel is. Olyan nagy hírű gyártók magyarországi importőreinél kamatoztattuk tudásunk mint a Clarion, Kenwood, Rockford fosgate, Phoenix Gold, Rainbow stb.
A kereskedelem folyamatos változása immáron elengedhetetlenné teszi, hogy az Internetes értékesítés mint forma egy vállalkozás életében meglegyen.
 
2016 új fejezetet nyit vállalkozásunk életében, mivel bővítve eddigi online repertoárunkat megnyitjuk a www.radiokeret.hu -t.
 
Mint a nevéből is kitűnik elsősorban az autospecifikus szerelékanyagok forgalmazásával szeretnénk leendő Ügyfeleink számára alternatívát ajánlani, hogy reményeink szerint minden szükséges anyagot egy helyről beszerezhessenek.
Üzletpolitikánk elengedhetetlen részét képezi, hogy csakis márkás mindenki számára ismert termékeket forgalmazunk! Ennek tudatában Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy a kiválasztott termék megfelelő minőségű, és a Magyar jogszabályoknak megfelelő garanciális háttérrel rendelkezik majd.
Természetesen mint minden áruház és így mi is, törekszünk a vásárlók felé a lehető legjobb árat biztosítani egy adott termékre. Az ár általában függ attól, hogy honnan származik a termék, megfizették-e utána a hatályos adókat. Cégünk a forgalmazott termékeket saját importból és hazai importőröktől közvetlenül szerzi be, így garantálva a gyors rugalmas beszerzési időt és a folyamatos ellátást. Sajnos ennek következtében előfordulhat, hogy a feltüntetett árak bizonyos termékek esetében magasabbak lehetnek mint konkurens forgalmazóknál. 
 
Amennyiben komplett autohifi csomagot szeretne vásárolni akkor autohifi webáruházunkból a www.autosnavi.hu oldalról ki tudják választani a szükséges fejegységet vagy hangszórót is. 
 
Cégünk vállalja az általa forgalmazott készülékek illetve az oldalon található szerelék anyagok szakszerű beszerelését is! 
 
 
Mindent egybe vetve, ha tőlünk vásárol akkor lehetősége van a termék mellett olyan komplex szolgálatatás csomagot is igénybe vennie, amit más nem tud biztosítani!
 
Legyen Ügyfelünk és vásároljon kedvére kínálatunkból!
 
Szlonkai Gábor
ügyvezető